Startsida
FAQ
Åsikter
- Christers dagbok
Kontakta oss
Samarbetspartners
SvenskaEnglish


Christers Choice-dagbok

Jag är en gammal nikotinist som hållit igång sedan jag var nio år. En stor slav under oket! Började röka när jag var nio och slutade med det efter femton långa år, anledningen var att vi fick barn. På den tiden ( 1982) fanns det nikotintuggumin som var väldigt hårda, mina käkar förvandlades till gorillakäftar! Efter hand kunde jag lägga av med tuggandet och var clean like a baby från nikotinet.

Efter tio års nikotinfrihet hände det som inte fick hända, var lite turbulens i mitt liv, jag fick en nikotinblackout. En gnagande, kvävande och krävande känsla att min kropp absolut behövde nikotin igen. Jag föll för trycket och blev snusare.

Nu som 49-årig singel har jag gått och pattat på mitt snus i fjorton långa år och det har stått mig upp i halsen att jag inte kunnat sluta!!!

Jag har åtskilliga gånger försökt att sluta men hela tiden förlorat på mållinjen med svettningar, matthet och i viss mån ångest över att snus måste man ju ha. Jag har
t o m varit hos en sk. nikotintant inom vården och det gjorde absolut ingen nytta.

I måndags träffade jag min äldste son, 24 år och storsnusare, som sa att nu j-a har han varit snusfri i fyra dygn!!
- Ha, sa jag, och hur har det gått till! Ironiskt för han har också försökt sluta tidigare och även han säckat ihop efter ett tag.
- Med dom här!
- Choice, vad f-n är det? Snus som snus!
-Lukta!! Vad säger du?
-Jaha och vad ... vänta lite, jag har nog läst om det här!
Japp så höll tjattret på och för att göra en kort historia lång eller om det var tvärtom! Hmmm...

Nåväl jag provade en pris och tyckte väl att det kändes hyfsat, vi åkte iväg och köpte några dosor. Hade sonen klarat fyra dagar med detta så måste jag prova.

16 januari 2006

Nu har det gått tre dagar för mig och sju dagar för sonen, ingen av oss känner något nikotinbehov!!!
Ingen abstinens, inga svettningar, ingen ångest, ingenting!!!
Kommer Choice att lyckas där nikotintanten misslyckades!?
/Christer

27 januari 2006

Nu har det gått 11 dygn utan nikotin och allt känns bra! Bra men otroligt, Choice har gjort det omöjliga möjligt. Detta hade jag aldrig trott när jag gick hos nikotintanten, men nu har jag passerat den kritiska gränsen på 10 dygn då kroppen rensat sig från nikotin!!!
Än en gång tack för en skitbra produkt
/Christer

<